На головну    Форум   E-mail  ДопомогаДопомога   ПошукПошук   Список учасниківСписок учасників     ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ 
Вхід
      Логін:
   Пароль:
   
 НалаштуванняНалаштування   ВхідВхід 
Переглянути приватні повідомленняПереглянути приватні повідомлення   
Робота в інтернеті. Реальний шанс заробити хороші гроші

 
Нова тема   Відповісти    MEDALMUSIC.COM.UA -> Напиши новини і розмісти на сайті www.medalmusic.com.ua
попередня тема :: наступна тема  
Автор Повідомлення
endry91
Кріпак (0)
Кріпак   (0)


З нами з: 23.02.09
Повідомлень: 1

ПовідомленняНаписане: понеділок лютого 23, 2009 8:32 pm    Тема повідомлення: Робота в інтернеті. Реальний шанс заробити хороші гроші Відповісти цитуючи

Я пропоную Вам простий спосіб заробляти гроші. Все, що від Вас потрібно - це наявність виходу в Інтернет. Відразу попереджаю - ВСЕ АБСОЛЮТНО ЛЕГАЛЬНО, НЕ ПОТРІБНО НІЯКИХ ПЕРШИХ ВНЕСКІВ І СПЕЦІАЛЬНИХ ЗНАНЬ. Все, що Вам потрібно буде робити - це клацати за запропонованими посиланнями, тим самим відвідуючи потрібні веб-сторінки і залишатися на цих сторінках протягом 30 секунд. За відвідування кожної сторінки Вам нараховується кілька центів. І чому це за відвідування веб-сторінки мені будуть платити? - Запитаєте Ви. А все дуже просто. Існують компанії, які збільшують відвідуваність інтернет-сайтів, за що останні платять їм гроші. Саме з такою компанією Ви і будете мати справу. Ця компанія буде надавати Вам список інтернет-сторінок, які Ви повинні відвідати, Ви заходите на ці сторінки, відвідуваність сайтів збільшується, вони винагороджують компанію, а компанія винагороджує Вас. Можу вас запевнити, що ця схема абсолютно легальна і дійснопрацює, я сам вже більше як пів року так заробляю додаткові гроші. Завдяки такій системі Ви зможете заробляти мінімум 100$ в місяць, але можна і набагато більше ! про це пізніше. А для початку Вам слід зареєструватися на сайті bux.to, який і буде надавати Вам посилання на веб-сторінки і платити за їх відвідування гроші.
Для реєстрації пройдіть наступні кроки:
1) Перейдіть за цим посиланням: http://bux.to
2) У правому верхньому куті клацніть \\\\Register\\\\.
3) У полі \\\\Username\\\\ вводите свій нік-нейм (пишемо на англійській мові).
4) Поле \\\\Password\\\\ - пароль для наступного входу в систему (не менше шести символів, тільки букви та цифри), обов\'язково запам\'ятайте його.
5) \\\\Confirm Password\\\\ - повторюємо пароль.
6) У полі \\\\Email Address\\\\вводимо діючий e-mail.
7) \\\\Confirm Email Address\\\\ - повторюємо e-mail.
Cool \\\\AlertPay E-mail Address For Payments\\\\ - ще раз вводимо e-mail.
9) У полі \\\\Your Country\\\\ виберіть країну, де ви знаходитесь.
10) І в полі \\\\Referrer (if any)\\\\ введіть endry91. Це означає, що посилання на цей сайт дав Вам саме я.
11) Останнє, що вампотрібно зробити для реєстрації - це ввести безпечний код, зображений на малюнку, якщо Ви не можете розібрати цей код, клацніть по цій картинці - з\'явитися інша.

Вітаю, реєстрація пройдена!!!
Тепер можете увійти в систему, для цього клацніть кнопку \\\\Login\\\\ у верхньому правому куті, а потім введіть нік-нейм, пароль і безпечний код з картинки. Після цього Ви можете приступати безпосередньо до своїх прямих обов\'язків - клацати по посиланнях і відвідувати веб-сторінки, для цього клацніть \\\\Surf Ads\\\\. Перед Вами з\'явиться таблиця з посиланнями, за якими Вам треба перейти. Спочатку їх буде небагато (близько десяти), але з часом, якщо Ви будете щодня відвідувати потрібні сторінки, їхня кількість з часом буде зростати. При переході по посиланню з\'являється деяка веб-сторінка (для економії трафіку можете вимкнути завантаження картинок в настройках браузера).
Вгорі сторінки з\'явитися таймер, відраховуючий 30 секунд. Після закінчення 30 секунд замість таймера повинна з\'явитися напис \\\\Done\\\\ і поряд з нею галочка. Якщо галочка не з\'явилася, можливо сталасяпомилка, тоді пройдіть по посиланню заново. Після проходження всіх посилань можете оновити сторінку зі списком цих посилань, щоб переконатися що клікнулі всі запропоновані посилання. Якщо якесь посилання виявилось не закреслиним, перейдіть по ній ще раз. На цей день ваша робота закінчена. Для перевірки список посилань кожен день!!!
А тепер, як я і обіцяв,я розповім як збільшити свій дохід багаторазово. У системі Bux.to діє програма «Приведи клієнта, отримай бонус», згідно з якою при реєстрації нового клієнта по Вашому посиланню, Ви отримуєте солідний бонус від кожного кліка цього клієнта. Чим більше Ваших «послідовників», тим більше бонусів Ви отримуєте, тим самим маючи можливість зароблятидо 1500$ на місяць, якщо по Вашому посиланню зареєструються 500 нових клієнтів, а це не так вже й багато, за умови, що кожен день в Інтернеті з\'являються тисячі нових користувачів.
Що ж потрібно робити? А потрібно робити те, що роблю я, тобто поширювати своє посилання в безмежних просторах Інтернету. Можете взяти мій текст, можете його змінити,Ви можете написати свій, головне щоб замість моєго посилання була Ваша і суть даного методу не спотворила. Кидайте Ваше посилання на форуми, стрічки новин, сайти про роботу, ftp-обмінники і т.п. Крім цього можна дати своє посилання усім своїм друзям і знайомим, що мають вихід в Інтернет. Як же отримати гроші «на руки»? У розділі \\\\My Stats\\\\ виводиться вашастатистика: скільки візитів на веб-сторінки Ви зробили, скільки «послідовників» привернули, скільки ці послідовники зробили візитів, а саме головне - Ваш баланс рахунку. Гроші можна знімати на банківську картку Visa, MasterCard та інші, такі картки видаються в будь-якому банку. Як тільки Ваш баланс складе $ 10 (але не менше), Ви можете переказати їх на свою картку, клікнувши «cashout» поруч із Вашим балансом і ввести номер Вашої картки (номер потрібно запитати в банку). Після цього можете сміливо бігти до найближчого банкомату і знімати гроші.
Компанія: bux.to .Ваші гроші будуть гарантовано надісланні на ваші картки Visa..
Догори
Переглянути профілі учасників Відіслати приватне повідомлення
Показувати:   
Нова тема   Відповісти    MEDALMUSIC.COM.UA -> Напиши новини і розмісти на сайті www.medalmusic.com.ua Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Сторінка 1 з 1

 
Перейти до:  
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете витирати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
24print.lviv.ua - Цифровий друк у Львові